Generel information

Juridisk navn: Motor og Bådcentret Frederikshavn A/S
Organisationsform A/S
CVR-nr. 56029613

Sindallundvej 4

9900 Frederikshavn
Adresse (fra CVR-registret), samt adressen for fysisk forretningssted, hvis der på det fysiske forretningssted modtages klager (relevant hvis de to adresser ikke er ens)
E-mailadresse info@nautisk.dk
Telefonnummer 98422393

Ved køb vil beløbet først blive trukket, når ordren bliver sendt fra butikken. 

Alle priser på siden er incl. dansk moms på 25%. 

Fragt og levering

Vi samarbejder med PostNord for at sikre en pålidelig og effektiv leveringsservice til vores kunder. Forvent at modtage dine varer indenfor 1-3 hverdage efter bestilling. Ved levering til øer eller udlandet kan leveringstiden varierer. 

Motor og Båd Centret Frederikshavn kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Postnord.


Privatlivspolitk

Vi sætter stor pris på din tillid og ønsker at sikre, at dine personlige oplysninger behandles med omhu og respekt. Denne privatlivspolitik beskriver formålet med indsamling af data, samt dine rettigheder. 

 

Formål med indsamling
Vi behandler dine personoplysninger til følgende formål:

- Levering af aftalte ydelser/vare/services.
- Kommunikation med dig i forbindelse med udbud af vores tjenester.
- Individuel markedsføring, målretning af skræddersyede tilbud og ydelser til lige netop dine personlige behov og ønsker.
- Undersøgelser, statistik og analyser til forbedring af vores produkter og services.

Dine rettigheder
Du har ret til følgende

- at få indsigt i de oplysninger vi behandler om dig. (Indsigtsret)
- at få urigtige oplysninger om dig rettet. (Berigtigelse)
- at få slettet oplysninger om dig selv.
- at få udleveret oplysninger om dig selv i et struktureret, almindeligt og maskinlæsbart format. (Dataportabilitet)
- at klage over vores behandling af dine persondata.

 

Mere om dine rettigheder
Vil du læse mere om dine rettigheder, kan du gøre det på Datatilsynet.dk, hvor du også har mulighed for at klage.

Fortrydelsesret

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. 
Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for: 


Varer undtaget fortrydelsesretten
Tilbudsvarer samt udsalgsvarer.


Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
 
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.


Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
 
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, undtagen  leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
 
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.


Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Motor og Bådcentret Frederikshavn A/S Sindallundvej 4 9900  Frederikshavn
 
Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.
 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt til Pakkeshop eller Postboks
 

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
 
Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
 
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
 

Varen sendes til:
Motor og Bådcentret Frederikshavn A/S Sindallundvej 4 9900  Frederikshavn
 
Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt. 

 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt til Pakkeshop eller Postboks