Helly Hansen Sejlersæt

Helly Hansen er kendt for deres højkvalitets sejltøj, der er designet til at holde sejlere komfortable og tørre i selv de mest barske vejrforhold. Hos Nautisk Udstyr har vi to populære sejlsæt fra Helly Hansen bl.a. Pier og Skagen både til herre og damer.

Helly Hansen Sejlersæt

Helly Hansen Pier
Helly Hansen Pier sejlsættet er perfekt til sejlere, der ønsker en stilfuld og funktionel påklædning til sejlads. Det er lavet af slidstærkt materiale, der er vandtæt, vindtæt og åndbart. Den har tapede sømme, der sikrer yderligere beskyttelse mod vandindtrængning.

Pier sejlerjakken har en justerbar hætte, der kan rulles ned i kragen, når den ikke er i brug. Den har også justerbare manchetter og en justerbar talje, der giver en personlig pasform. Pier sejlerbukserne har elastiske seler, der sikrer en god pasform, samt forstærkede knæ og sæde for øget holdbarhed.

 

Helly Hansen Skagen Offshore
Skagen sejlsættet er også en favorit blandt mange sejlere. Sejlersættet er udviklet til at møde de hårdeste udfordringer på havet. Skagen jakken er lavet af et letvægts materiale, der er vandtæt og åndbart. Den har fuldt tapede sømme for ekstra sikkerhed mod vandindtrængning. Sejlerjakken har en aftagelig og justerbar hætte, samt justerbare manchetter og talje, der giver optimal komfort og pasform. Skagen bukserne har fuldt tapede sømme, elastiske seler og er forstærket på knæ og sæde.

Uanset hvilket sejlsæt du vælger fra Helly Hansen, vil du opleve høj komfort, funktionalitet og holdbarhed. Pier og Skagen serien er begge designet til at modstå selv de mest ekstreme vejrforhold, og sikre at du forbliver tør og komfortabel under din sejlads.